Cautare produse

Categorii produse

Despre noi

Cu o tradiţie încă din 1924, ASAM este unul dintre marii producători din România, activitatea sa principală fiind producţia de piese şi subansamble auto şi industriale. Prin tradiţie ASAM S.A. este orientat spre cercetare şi inovaţie, având un portofoliu consistent de brevete şi invenţii. Această preocupare există şi astăzi continuând tradiţia. Datorită acestui fapt portofoliul de produse şi capacităţile de producţie sunt permanent adaptate cererilor interne şi pentru export tot mai mari şi mai complexe.

Oferta companiei se orientează către componente auto, consumabile, piese schimb pentru autoturisme şi autocamioane, destinate atât pieţei interne, cât şi exportului. Gama principală de produse variază de la discuri de frână ventilate şi neventilate, capete de bară, bielete de direcţie, butuci roată, tamburi şi kit-uri de ambreiaj, până la dispozitive de remorcare (închizătoare, cârlige de remorcare). Cu o experienţă de peste 35 ani în acest domeniu precum şi cu sistemul integrat de producţie care conţine atât sectoare primare cât şi secundare, sunt executate conform cerinţelor clienţilor atât piese brut forjate şi turnate, dar şi repere finite şi ansamble. Garanţia produselor în acest domeniu este certificată de ISO TS 16949 încă din 2007.

ASAM dispune de o linie modernă de turnare cu formare automată şi cuptoare de inducţie performante cu atmosferă controlată. Este cea mai mare turnătorie de profil din Moldova, având o capacitate de turnare de 10 tone pe schimb. Laboratoarele ASAM sunt specializate în alaize chimice, metrologie şi încercări mecanice, analize spectrale pentru oţeluri turnate şi metale, analize metalografice, teste mecanice, măsurări ale durităţii. Laboratoarele ASAM sunt acreditate RENAR. Forja ASAM este dotată cu prese de mare putere, de la 400 până la 1000 de tone, şi o maxi presă de 10.000 de tone forţă. Aceste dotări au permis asimilarea în fabricaţie a unor piese forţate extrem de complexe. Matriţele utilizate în procesele de forjare sunt proiectate şi executate de specialiştii ASAM în secţie proprie de SDV. Secţia forjă dispune de două cuptoare de capacitate medie cu atmosferă controlată- asigurând încălzirea optimă a semifabricatului şi o calitate superioară a reperelor forjate.

Cu o experienţă de aproape 100 ani în industrie, strategia companiei se bazează pe o serie de valori ce ghidează fiecare decizie de afaceri:

  • Respectul faţă de parteneri
  • Noi standarde de calitate
  • Portofoliu variat de produse
  • Formarea continuă a angajaţilor

Gaseste un produs dupa vehicul

Cautare produse